Gepubliceerd op april 19th, 2016 | Bij Niels

Volcano Vaporizer Review

Grote kans dat de Volcano vaporizer geen introductie nodig heeft. Het is waarschijnlijk de meest bekende vaporizer die te koop is. Dit model is berucht om zijn grote ballon vol met damp van hoge kwaliteit en zijn klassieke vormgeving. Deze review gaat voornamelijk over de digitale versie maar de klassieke versie wijkt daar niet zo heel veel af.

Ook als je net komt kijken in de vaporizer community zal je ongetwijfeld van de Volcano vaporizer gehoord hebben. Dit is de meest besproken tafel vaporizer op de markt. Maar weegt alle hype op tegen de daadwerkelijk prestaties? Ik laat het je weten in de review hieronder.

De Volcano is erg stabiel en eenvoudig in gebruik. Dankzij de piramide / vulkaan vorm kan je hem makkelijk op een tafel plaatsen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de Volcano omvalt.
De kegelvormige bovenkant zorgt voor een makkelijke een praktische aansluiting van de ballonen.

Het is ook een erg mooi systeem, een puik stukje Duits vakmanschap gemaakt om jaren mee te gaan. De garantie die je op dit apparaat krijgt is overigens 3 jaar. Goedkope plastic onderdelen zal je niet tegenkomen. Wel mooi roestvrij staal en andere hoge kwaliteit componenten.

Klassiek of digitaal

Er bestaan twee uitgesproken versies van de Volcano. Namelijk de Classic en de Digital. De verschillen tussen de twee modellen zijn gering. De prijs zal waarschijnlijk een doorslaggevende factoren zijn voor velen.

Er zit een 120 euro prijsverschil tussen de twee versies, maar er is helaas niet zo veel om die hogere prijs te rechtvaardigen. De digitale versie is wat meer precies. Je kan een exacte temperatuur instellen en deze ook eenvoudiger bereiken vergeleken met de Classic versie. Maar de Classic is nog steeds een fantastische vaporizer en regelt de temperatuur exact genoeg voor de meeste gebruikers.

De digitale versie heeft een automatisch uitschakel functie die erg handig is. Helaas is deze functie niet speciaal genoeg om het prijsverschil te rechtvaardigen.

Ik ben er achter gekomen dat de classic wat robuuster is en minder probleem gevoelig. (Gelukkig ben je gedekt door de garantie) Ook warmt de classic iets sneller op. Maar het verschil is niet heel groot.

Het verschil is verwaarloosbaar maar persoonlijk zou ik toch voor de digital versie gaan omdat ik het persoonlijk fijn vind om de temperatuur exact te regelen. Maar als je minder geld te besteden hebt dan kan je met een gerust hart de classic aanschaffen en dan zal je er nooit een dag spijt van hebben.

Gebruik

De Volcano is ontwikkeld om te werken met verschillende vape methodes. Allemaal zijn deze vrij eenvoudig als je eenmaal weet hoe het werkt. Hou er rekening mee dat de Volcano een paar minuutjes nodig heeft om helemaal op te warmen. Dit is helemaal van toepassing als je een van de hogere temperatuur instellingen selecteert. Een tijdje wachten is zeer gebruikelijk voor een tafelmodel vaporizer omdat het systeem de tijd nodig heeft om damp van goede kwaliteit te produceren. Maar het wachten kan frustrerend zijn voor mensen die een portable vaporizer gewend zijn.

Om te starten moet je de Volcano aanzetten door de verhitting knop in te drukken. Vervolgens kan de gewenste temperatuur instellen. Wacht vervolgens vijf minuten tot het apparaat de juiste temperatuur bereikt heeft. Na dat je de verhitting knop hebt ingedrukt gaat het oranje lampje branden. Zodra de gewenste temperatuur bereikt is valt het lampje uit.

Ballon vullen

Terwijl het apparaat opwarmt kan je ondertussen de kruiden klaarmaken. Plaats de kruiden in de verhitting kamer en sluit de easy valve of solid valve aan op de volcano. (bekijk video voor meer informatie) Sluit vervolgens de ballon aan op een van de twee eerder genoemde aansluit systemen.

Klik nu op de groene knop om de ballon volledig te vullen met damp. Is de ballon vol genoeg? Druk nog een keer op de groene knop om te stoppen met vullen.
Nu kan de ballon ontkoppeld worden van de verhittingkamer en kan het mondstuk worden aangesloten.

Het is slim om de verhitting kamer van de Volcano te halen tijdens een pauze of tussen twee sessie in. Op deze manier verdamp je niet onnodige veel materiaal en ben je het meeste efficiënt bezig.

Volcano Vaporizer Review Niels

Volcano Review

Gebruiksgemak - 100%
Prijs - 80%
Dampkwaliteit - 100%
Materiaal Kwaliteit - 100%
Schoonmaak en Onderhoud - 90%
Prestaties - 100%

Summary: Dit is de Mercedes onder de vaporizers. Beter dan dit ga je niet snel vinden. De beste keuze voor medicinale cannabis gebruikers

96%


User Rating: 4.6 (3 votes)

Tags: , , , , , ,


Over de schrijver4 Responses to Volcano Vaporizer Review

 1. Sjaaak says:

  Mooi uitgebreide review. Heb de Volcano Digit zelf ook sinds paar maanden en moet zeggen lekkere dikke dampen geen hoesten meer en makkelijke instellingen. Had ik deze goede beoordeling eerder gezien dan had ik hem veel eerder gaan kopen. Geen stank van tabak of nicotine en wel een volle ballon dat is geweldig.

  Dikke pluim Vapowijzer!

 2. Niels says:

  Testttt DdJ

 3. It’s going to be ending of mine day, except before finish I am reading this impressive paragraph to improve my know-how.

 4. ひとむかし前までは、「肌のお手入は女子のやる事」という永遠のヴィジョンがありましたが、ここ数年、こういった一般論を引っくりかえすように、男子のお肌の手入に関するものがしきりとリリースされております。

  何とも十分に在りすぎて「何をどんなふうにつかえばいいのかいまいちわからない」といった人達も出現していらっしゃるようですね。

  そのような人達のために、今回は男の人向けの基礎的な肌の手入のせん術について綴ってみました。

  今後の肌の手入は「女性だけのもの」ではなく、男子もバンバントライして欲しいです。

  というわけで、今宵のテーマは、「スキンケアの方法(メンズ編)」と称しまして、男子向けのお肌の手入の正しいスタイルについて、皆さんへお送りいたします。

  くわしくは下リンクをご覧ください。

Terug Naar Boven ↑