Over Vapowijzer

Vaporizers bestaan in verschillende soorten, maten en prijsklasse en soms zijn hun mogelijkheden ronduit overweldigend.

Er zijn gewoon ontzettend veel vaporizers te krijgen en het wordt het steeds moeilijker om een weloverwogen beslissing te nemen. Wat de keuze nog lastiger maakt is het feit dat je vaporizers om hygiëne redenen eigenlijk nooit kan testen voordat je besluit te kopen.

Daarom heb ik besloten om vaporizers te gaan testen en dit vast te leggen op video.
Op die manier wordt het voor jou een stuk eenvoudiger de juiste keuze te maken.

In de video’s zal ik de volgende punten behandelen.

Welke vaporizers hebben een goed prijs/kwaliteit verhouding
Wat onderscheidt de ene vaporizer van de andere
De beste vaporizer tempratuur settings
Tips om je verdamp sessies nog aangenamer te maken
De beste winkels om te winkelen
En andere handige tips

Over mij

Hallo mijn naam is Niels en ik ben begin 30. In 2013 ben voor het eerst in aanraking gekomen met vaporiseren en dat is me erg goed bevallen. Ik zou liegen als ik je zou vertellen dat ik de traditionele manieren van cannabis gebruik helemaal heb afgezworen, maar ik kan je wel melden dat ik tegenwoordig minstens zou vaak een vaporizer gebruik. Een mooie balans werkt voor mij gewoon het beste.

In mijn vaporizer review video’s doe ik mijn best om je een zo’n compleet mogelijk beeld te schetsen van de vaporizers die ik beoordeel.  Dat betekend dat ik zowel de goede als minder goede punten zal benoemen en niets voor je achter zal houden. Op die manier kan jij een weloverwogen beslissing  nemen en je vaporizer met een gerust hart aanschaffen.

Ik nodig je uit om te reageren op de video’s die ik op Vapowijzer gezet heb zodat ik je feedback mee kan nemen in toekomstige video’s