Vaponic Vaporizer Review

vaponic vaporizer review

Geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, de Vaponic is een relatief goedkope maar zeer draagbaar glas vaporizer ontworpen met discretie in het achterhoofd. Het apparaat zelf bestaat uit twee stukken glas en een mondstuk en heeft een aansteker nodig als hittebron. Vond het leuk de Vaponic te proberen, door zijn kleine formaat is hij gemakkelijk te vervoeren. De Vaponic wordt geleverd met een nep-marker die u kunt gebruiken om de vaponic in op te bergen als je deze niet gebruikt. Mijn eerste indruk van het Vaponic was goed. Hij is klein en compact, en past gemakkelijk in een jaszak. Het apparaat zelf is ongeveer even lang als een elektronische sigaret, waardoor het vasthouden tussen de vingers (als een sigaret) zeer comfortabel aanvoelt. Sterker nog, ik nu aan het typen met de Vaponic in mijn hand!

De Vaponic past goed in mijn hand!

Net als de VaporGenie, vergt het enige oefening om de maximale hoeveelheid damp te krijgen zonder dat er verbranding plaatsvind. Voor de beste resultaten, adviseer ik een torch aansteker als hittebron te gebruiken, en de Vaponic te draaien tijdens het opwarmen zodat u de bowl gelijkmatig verwarmt. Zorg ervoor dat je goed het midden van Vaponic verhit (na de rode lijn) en niet het uiterste puntje. Het verwarmen van het uiterste puntje zal een ongelijke verdamping van kruiden veroorzaken.

Tijdens je eerste hit, stel ik voor dat je langzaam inademt en je richt op het verwarmen van je favoriete kruid. Zodra de Vaponic is opgewarmd, zal de tweede tot en met vijfde hit heel wat damp produceren. Als je goed draait tijdens het verwarmen van de Vaponic kunt u eenvoudig de kruiden in de bowl donkerbruin krijgen zonder deze te roeren. Na het testen met de Vaponic voor een paar dagen, was ik in staat om grote damp wolken vergelijkbaar met de VaporGenie krijgen. Ik verbrand alleen de kruiden af en toe een keer, maar de mogelijkheid om het kruid te zien veranderen van kleur maakt het gemakkelijk om te bepalen hoe lang je moet opwarmen. De Vaponic is bijna geheel van glas, waardoor het schoonmaken (gewoon kan gebeuren met schoonmaak alcohol).

De Vaponic Portable Vaporizer

Hoewel de Vaponic indrukwekkende damp prestaties heeft zijn er wel een paar nadelen. Ten eerste, omdat het apparaat bijna geheel uit glas bestaat, kan het breken bij vallen, dus wees voorzichtig tijdens het gebruik. Daarnaast is het puntje van de Vaponic erg heet tijdens het gebruik (je kunt jezelf branden als je niet voorzichtig bent). Deze hoge warmte afgegeven door het glas maakt het moeilijk hem op bepaalde oppervlakken te leggen of in je zak te stoppen direct na gebruik. Daarnaast is de kruiden kamer vrij klein, dus groep gebruik kan enigszins frustrerend zijn (zeker als je regelmatig moet herladen). Het glas heeft vijf minuten nodig om volledig af te koelen na gebruik, maar het glas is al beduidend koeler na de twee minuten. Over het geheel genomen de is Vaponic een stevige draagbare vaporizer beschikbaar tegen een goede prijs. Ik adviseer de Vaponic aan degenen die op zoek zijn naar een kleine, draagbare vaporizer oplossing voor onderweg (eventueel als aanvulling op een niet-draagbare vaporizer). De nep-marker die wordt geleverd met het apparaat maakt discreet gebruik heel gemakkelijk en het fungeert als een stevige opberghoes.