Beste Vape Temperatuur

Het aantal vaporizer gebruikers stijgt met de dag net als het aantal mensen dat nieuwsgierig is naar vaporiseren. Dit is eigenlijk niet zo heel vreemd.  Behalve dat het geld bespaard is het ook een stuk beter voor de gezondheid. Het aantal schadelijk stoffen die je binnen krijgt wordt namelijk drastisch gereduceerd vergeleken met het roken van tabak of cannabis. Dit feit kan een belangrijke reden zijn om een vaporizer te willen proberen maar aan de andere kant roept het gebruik van een vaporizer ook vragen op. Bijvoorbeeld:  Wat is de beste tempratuur instelling voor mijn vaporizer?

Als we het hebben over de juiste tempratuur instelling voor het vaporiseren van cannabis zullen een hoop gebruikers zeggen dat dit afhankelijk is van je persoonlijke voorkeur. Door te experimenteren kom je er vrij snel achter welke tempratuur je de beste vape evaring geeft. Maar als je geen zin of tijd hebt om te experimenteren zijn er voldoende vaporizer reviews te vinden die deze vraag beantwoorden. Maar als je het type persoon bent die er graag zelf dingen ontdenkt zonder af te gaan op de mening van anderen dan vindt je jou ideale tempratuur instelling vrij snel door gewoon te proberen.

Dankzij de ervaring van vele gebruikers blijkt de tempratuur van 185 graden perfect voor het verdampen van cannabis. Andere gebruikers verdampen hun cannabis het liefst een stukje heter.
In mijn optiek is het beter om de 196 graden niet te overschrijden maar de tempratuur is soms ook afhankelijk is van het type vaporizers dat je gebruikt.

Voor de beste gebruikerservaring is het vinden van de juiste tempratuur instelling absoluut noodzakelijk. Maar zoals ik al eerder aangaf is het blind vertrouwen op de mening van iemand anders niet altijd het beste om te doen. Wees verstandig en durf te experimenteren om er achter te komen wat de meest ideale tempratuur instelling voor jou is.  Heb je de ideale tempratuur eenmaal gevonden wees dan zo vriendelijk om jou ervaring met anderen gebruikers te delen in de commentaren sectie.